Hozzávalók:
50 dkg orsótészta, 50 dkg padlizsán, 60 dkg paradicsom, kis csokor bazsalikom, só, bors, 1 gerezd fokhagyma, olívaolaj.
Elkészítése:
A padlizsánt kettévágtam, majd vékonyan felszeleteltem, az olajban ropogósra sütöttem, és papírtörlőn leítattam. A paradicsomokat felkockáztam, beleöntöttem egy közepes lábosba, megszórtam sóval, borssal, és az apróra aprított fokhagymával. Kevés olaj hozzáadásával 25 perc alatt, takarék lángon sűrű szósszá főztem. A kész szószba belekevertem a padlizsán szeleteket.
Lobogó sós vízben kifőztem a tésztát, majd tányérokra halmoztam, és kivánság szerinti mennyiségű szószt raktam rájuk.
50 dkg orsótészta, 50 dkg padlizsán, 60 dkg paradicsom, kis csokor bazsalikom, só, bors, 1 gerezd fokhagyma, olívaolaj.
Elkészítése:
A padlizsánt kettévágtam, majd vékonyan felszeleteltem, az olajban ropogósra sütöttem, és papírtörlőn leítattam. A paradicsomokat felkockáztam, beleöntöttem egy közepes lábosba, megszórtam sóval, borssal, és az apróra aprított fokhagymával. Kevés olaj hozzáadásával 25 perc alatt, takarék lángon sűrű szósszá főztem. A kész szószba belekevertem a padlizsán szeleteket.
Lobogó sós vízben kifőztem a tésztát, majd tányérokra halmoztam, és kivánság szerinti mennyiségű szószt raktam rájuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése