Hozzávalók:
25 dkg liszt, 7 dkg vaj, 7 dkg kristálycukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 2 db érett banán, 2 tojás, 2 púpozott teáskanál sütőpor, 5 dkg darabolt mandula.
Elkészítése:
Villával pürésítettem a banánt, a vaníliás cukrot, kristálycukrot kikevertem a 2 tojással, és a puha vajjal. Hozzákevertem a liszttel elvegyített sütőport, és a darabolt mandulát.
Sütőpapírral bélelt őzgerinc formába öntöttem a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt készre sütöttem a banánkenyeret.
25 dkg liszt, 7 dkg vaj, 7 dkg kristálycukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 2 db érett banán, 2 tojás, 2 púpozott teáskanál sütőpor, 5 dkg darabolt mandula.
Elkészítése:
Villával pürésítettem a banánt, a vaníliás cukrot, kristálycukrot kikevertem a 2 tojással, és a puha vajjal. Hozzákevertem a liszttel elvegyített sütőport, és a darabolt mandulát.
Sütőpapírral bélelt őzgerinc formába öntöttem a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt készre sütöttem a banánkenyeret.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése