Hozzávalók:
15 dkg zabpehely, 10 dkg darált mandula, 2 banán, 2 tojás, 2 evőkanál eritrit, 1 teáskanál szódabikarbóna, 1 kávéskanál fahéj, csipet só.
Elkészítése:
A 2 tojássárgáját kikevertem az eritrittel, a fehérjét kemény habbá vertem.
A banánokat szétnyomkodtam egy villával, és a tojássárgás masszához adtam, belekevertem a zabpelyhet, a szódabikarbonátot, a fahéjat és a darált mandulát is.
Végül óvatosan a tojáshabot kevertem bele.
Egy püspökkenyérformát kibéleltem sütőpapírral, és beleöntöttem a masszát.
170 fokon kb. 50 percig sütöttem.
15 dkg zabpehely, 10 dkg darált mandula, 2 banán, 2 tojás, 2 evőkanál eritrit, 1 teáskanál szódabikarbóna, 1 kávéskanál fahéj, csipet só.
Elkészítése:
A 2 tojássárgáját kikevertem az eritrittel, a fehérjét kemény habbá vertem.
A banánokat szétnyomkodtam egy villával, és a tojássárgás masszához adtam, belekevertem a zabpelyhet, a szódabikarbonátot, a fahéjat és a darált mandulát is.
Végül óvatosan a tojáshabot kevertem bele.
Egy püspökkenyérformát kibéleltem sütőpapírral, és beleöntöttem a masszát.
170 fokon kb. 50 percig sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése