Hozzávalók:
6 tojás, 10 dkg eritrit, 10 dkg darált dió, 5 dkg kakaópor, fél csomag gluténmentes sütőpor,
15 dkg eper.
Elkészítése:
A piskótához az egész tojásokat az eritrittel lágy az habbá vertem.
Hozzákevertem a sütőporral, és kakaóporral elkevert darált diót.
A masszát sütőpapírral kibélelt 24 cm-s tortaformába öntöttem, a tetejére egyenletesen rászórtam a darabolt epret.
Előmelegített sütőben, kb. 160 fokon 45 - 50 perc alatt készre sütöttem.
Ötlet: Nők Lapja Konyha 2016 áprilisi száma.
6 tojás, 10 dkg eritrit, 10 dkg darált dió, 5 dkg kakaópor, fél csomag gluténmentes sütőpor,
15 dkg eper.
Elkészítése:
A piskótához az egész tojásokat az eritrittel lágy az habbá vertem.
Hozzákevertem a sütőporral, és kakaóporral elkevert darált diót.
A masszát sütőpapírral kibélelt 24 cm-s tortaformába öntöttem, a tetejére egyenletesen rászórtam a darabolt epret.
Előmelegített sütőben, kb. 160 fokon 45 - 50 perc alatt készre sütöttem.
Ötlet: Nők Lapja Konyha 2016 áprilisi száma.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése