2018. augusztus 13., hétfő

Málnás krémsajtos kevert süti

Hozzávalók:

  10 dkg liszt, 1 teáskanál sütőpor, csipet só, 10 dkg kristálycukor, 1 csomag vaníliás cukor, fél citrom leve, 3 tojás, 30 dkg krémsajt, 25 dkg málna.

Elkészítése:

  A tojásokat egy tálban a cukorral  fehéredésig kikevertem, hozzáadtam a vaníliáscukrot, citromlevet.
A krémsajtot több részletben hozzákevertem, majd végül a sütőporral elkevert lisztet forgattam bele.

A masszát egy sütőpapírral kibélelt 24 cm-s tortaformába egyengettem, a málnát a tetejére rakosgattam. 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütöttem.

Forrás: Femina.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése