Hozzávalók:
35 dkg süteményliszt, 1 zacskó sütőpor, 15 dkg kristálycukor, 3 zacskó vaníliáscukor, 4 tojás,
130 ml étolaj, 300 ml joghurt, 2 evőkanál kakaópor, 2 evőkanál tej, 2 nagyobb őszibarack,
20 dkg szeder./ Persze tetszőlegesen lehet variálni a gyümölcsöket ki milyet szeret./
Elkészítése:
Robotgéppel habosra kevertem a tojásokat a cukorral, vaníliáscukorral, majd belekevertem az olajat.
Óvatosan beleforgattam a sütőporos lisztet, és a joghurtot felváltva.
Egy sütőpapírral kibélelt 35 x 24 cm-s tepsibe öntöttem a massza felét, és elegyengettem.
A másik felébe belekevertem a kakaóport, és a tejet. Ezt a világos rétegre öntöttem, villával párszor belekanyarítottam.
Az előzöleg mosott, hámozott, darabolt gyümölcsöket rászórtam, majd meghintettem a barna cukorral.
Előmelegített 170 fokos sütőben légkeverésen 35 perc alatt megsütöttem.
Kihűlés után szeleteltem fel.
Forrás: http://barbikonyhaja.blogspot.com/2018/06/afonyas-sargabarackos-pite-barna-cukor.html
35 dkg süteményliszt, 1 zacskó sütőpor, 15 dkg kristálycukor, 3 zacskó vaníliáscukor, 4 tojás,
130 ml étolaj, 300 ml joghurt, 2 evőkanál kakaópor, 2 evőkanál tej, 2 nagyobb őszibarack,
20 dkg szeder./ Persze tetszőlegesen lehet variálni a gyümölcsöket ki milyet szeret./
Elkészítése:
Robotgéppel habosra kevertem a tojásokat a cukorral, vaníliáscukorral, majd belekevertem az olajat.
Óvatosan beleforgattam a sütőporos lisztet, és a joghurtot felváltva.
Egy sütőpapírral kibélelt 35 x 24 cm-s tepsibe öntöttem a massza felét, és elegyengettem.
A másik felébe belekevertem a kakaóport, és a tejet. Ezt a világos rétegre öntöttem, villával párszor belekanyarítottam.
Az előzöleg mosott, hámozott, darabolt gyümölcsöket rászórtam, majd meghintettem a barna cukorral.
Előmelegített 170 fokos sütőben légkeverésen 35 perc alatt megsütöttem.
Kihűlés után szeleteltem fel.
Forrás: http://barbikonyhaja.blogspot.com/2018/06/afonyas-sargabarackos-pite-barna-cukor.html
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése