Hozzávalók:
4 tojás, 8 dkg porcukor, 1 teáskanál vaníliaaroma, 8 dkg liszt, 5 dl natút görög joghurt, 2 szem nektarin, 25 dkg málna.
Elkészítése:
A tojásokat elkevertem a porcukorral, és a liszttel, végül hozzákevertem a joghurtot, és az aromát.
A tészta masszát egy sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm -s tepsibe simítottam, rászórtam a málnát, és a kockára vágott nektarint.
Előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt megsütöttem.
A tetejét porcukorral díszítettem.
Forrás: Meglepetés újság.
4 tojás, 8 dkg porcukor, 1 teáskanál vaníliaaroma, 8 dkg liszt, 5 dl natút görög joghurt, 2 szem nektarin, 25 dkg málna.
Elkészítése:
A tojásokat elkevertem a porcukorral, és a liszttel, végül hozzákevertem a joghurtot, és az aromát.
A tészta masszát egy sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm -s tepsibe simítottam, rászórtam a málnát, és a kockára vágott nektarint.
Előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt megsütöttem.
A tetejét porcukorral díszítettem.
Forrás: Meglepetés újság.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése