Hozzávalók:
50 dkg krémesebb túró, 2 dl tejszín, 5 tojás, 8 dkg kristálycukor, 2 pupozott evőkanál liszt, 1teáskanál vaníliaaroma,
20 dkg szeder. / én most egy kis barackkal egészítettem ki/
Elkészítése:
A cukrot kikevertem a tojásokkal, hozzákevertem a tejszínt, vaníliaaromát, túrót, lisztet.
A masszát egy 24 cm-s kivajazott, lisztezett piteformába öntöttem, a tetejére szórtam a szedret, barackot.
Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 50 perc alatt készre sütöttem.
Hagytam teljesen kihűlni, utána szeleteltem, és porcukorral díszítettem.
Forrás: Meglepetés konyha
50 dkg krémesebb túró, 2 dl tejszín, 5 tojás, 8 dkg kristálycukor, 2 pupozott evőkanál liszt, 1teáskanál vaníliaaroma,
20 dkg szeder. / én most egy kis barackkal egészítettem ki/
Elkészítése:
A cukrot kikevertem a tojásokkal, hozzákevertem a tejszínt, vaníliaaromát, túrót, lisztet.
A masszát egy 24 cm-s kivajazott, lisztezett piteformába öntöttem, a tetejére szórtam a szedret, barackot.
Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 50 perc alatt készre sütöttem.
Hagytam teljesen kihűlni, utána szeleteltem, és porcukorral díszítettem.
Forrás: Meglepetés konyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése