Hozzávalók:
30 dkg zabkeksz, kb. 5 dkg vaj, 25 dkg mascarpone, 25 dkg túró, 2 friss tojás, 2 csomag vaníliás cukor, 3 evőkanál eritrit, kb. 10 - 10 dkg málna, szeder.
Elkészítése:
A zabkekszet morzsásra összetördeltem, a vajjal összemorzsoltam, és belenyomkodtam
egy 24 cm- s kapcsos tortaforma aljába.
A túrót , a mascarponét, vaníliás cukrot, eritritet összekevertem, hozzáadtam a 2 tojássárgáját, és az előzőleg habbá vert tojáshabot.
A kémet eloszlattam a kekszes alapon, és kiraktam a tetejét málnával, szederrel.
Egy éjszakára beraktam a hűtőbe dermedni, másnap már jól szeletelhető lett.
30 dkg zabkeksz, kb. 5 dkg vaj, 25 dkg mascarpone, 25 dkg túró, 2 friss tojás, 2 csomag vaníliás cukor, 3 evőkanál eritrit, kb. 10 - 10 dkg málna, szeder.
Elkészítése:
A zabkekszet morzsásra összetördeltem, a vajjal összemorzsoltam, és belenyomkodtam
egy 24 cm- s kapcsos tortaforma aljába.
A túrót , a mascarponét, vaníliás cukrot, eritritet összekevertem, hozzáadtam a 2 tojássárgáját, és az előzőleg habbá vert tojáshabot.
A kémet eloszlattam a kekszes alapon, és kiraktam a tetejét málnával, szederrel.
Egy éjszakára beraktam a hűtőbe dermedni, másnap már jól szeletelhető lett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése