2016. augusztus 21., vasárnap

Sajttorta málnával - ribizlivel

Hozzávalók:

  30 dkg zabkeksz, kb. 5 dkg vaj, 25 dkg mascarpone, 25 dkg túró, 2  friss tojás, 2 csomag vaníliás cukor, 3 evőkanál eritrit,  kb. 10 - 10 dkg málna, szeder.

Elkészítése:

  A zabkekszet morzsásra  összetördeltem, a vajjal összemorzsoltam, és belenyomkodtam
 egy 24 cm- s  kapcsos tortaforma aljába.
 A túrót , a mascarponét, vaníliás cukrot, eritritet összekevertem, hozzáadtam a 2 tojássárgáját, és az előzőleg habbá vert tojáshabot.
 A kémet eloszlattam a kekszes alapon, és kiraktam a tetejét málnával, szederrel.
 Egy éjszakára beraktam a hűtőbe dermedni, másnap már jól szeletelhető lett.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése