Hozzávalók:
17, 5 dkg liszt, 15 - 17 dkg kristálycukor / ízlés szerint/ 17, 5 dkg puha vaj, 3 tojás, 1 kávéskanál sütőpor, 6 dkg tört dió, 3 dkg csokoládé dara, 3 dkg aprított aszalt sárgabarack, / vagy más aszalvány/, 3 -4 banán.
Elkészítése:
Az egész tojásokat kikevertem a kristálycukorral, a vajat is hozzákevertem. A 4 banánt villával összetörtem, és belekevertem a masszába.
Beleöntöttem a liszttel elkevert sütőport, diót, csokoládédarát, sárgabarackot, és jól átkevertem.
Egy 20 x 30 cm -s tepsibe sütőpapírt raktam, és a masszát belesimítottam.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 35 perc alatt kisült.
17, 5 dkg liszt, 15 - 17 dkg kristálycukor / ízlés szerint/ 17, 5 dkg puha vaj, 3 tojás, 1 kávéskanál sütőpor, 6 dkg tört dió, 3 dkg csokoládé dara, 3 dkg aprított aszalt sárgabarack, / vagy más aszalvány/, 3 -4 banán.
Elkészítése:
Az egész tojásokat kikevertem a kristálycukorral, a vajat is hozzákevertem. A 4 banánt villával összetörtem, és belekevertem a masszába.
Beleöntöttem a liszttel elkevert sütőport, diót, csokoládédarát, sárgabarackot, és jól átkevertem.
Egy 20 x 30 cm -s tepsibe sütőpapírt raktam, és a masszát belesimítottam.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 35 perc alatt kisült.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése