Hozzávalók:
10 dkg étcsokoládé, 3, 5 dkg vaj, 1 teáskanál vaníliaaroma, 1 tojás, 7 dkg nádcukor, 3, 5 dkg liszt,
4,5 dkg kókuszreszelék, 2 kávéskanál sütőpor.
Elkészítése:
Egy kisebb lábosban a csokoládét, és a vajat összeolvasztottam.
A tojást, a cukorral, vaníliaaromával kézi mixerrel habosra kevertem, hozzáadtam a lisztet, sütőport.
Végül az olvasztott csokoládéval jól elkevertem, és beraktam a hűtőbe 1 - 2 órára.
Kivettem a hűtőből, és gombócokat formáztam a masszából, sütőpapírral borított sütőlemezre rakosgattam, és a tenyeremmel kissé ellapítottam őket.
Előmelegített sütőben kb. 180 fokon 10 - 12 perc alatt sült ki 20 db keksz.
Forrás: www.csakapuffin.cafeblog.hu
10 dkg étcsokoládé, 3, 5 dkg vaj, 1 teáskanál vaníliaaroma, 1 tojás, 7 dkg nádcukor, 3, 5 dkg liszt,
4,5 dkg kókuszreszelék, 2 kávéskanál sütőpor.
Elkészítése:
Egy kisebb lábosban a csokoládét, és a vajat összeolvasztottam.
A tojást, a cukorral, vaníliaaromával kézi mixerrel habosra kevertem, hozzáadtam a lisztet, sütőport.
Végül az olvasztott csokoládéval jól elkevertem, és beraktam a hűtőbe 1 - 2 órára.
Kivettem a hűtőből, és gombócokat formáztam a masszából, sütőpapírral borított sütőlemezre rakosgattam, és a tenyeremmel kissé ellapítottam őket.
Előmelegített sütőben kb. 180 fokon 10 - 12 perc alatt sült ki 20 db keksz.
Forrás: www.csakapuffin.cafeblog.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése