Hozzávalók:
25 dkg túró, 3 tojás, 25 dkg liszt, / 2 bögre/ 180 g natúr joghurt, / háromnegyed bögre/ 16 dkg étolaj, / 80 ml / 1 csomag sütőpor, 20 dkg eper.
a tetejére: 1-2 evőkanál szeletelt mandula.
Elkészítése:
A túrót kikevertem a cukorral, majd a tojásokkal is. Ezután hozzáadtam a tészta többi hozzávalóját, és egyneművé kevertem. Sütőpapírral bélelt 30 x 20 cm- s tepsibe öntöttem a masszát, és a tetejét kiraktam eperrel. Szeletelt mandulával megszórtam a tetejét, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 40 percig sütöttem.
Frissen jó, másnap már kissé megkeményedik.
Forrás: www.rupanerkonyha.cafeblog.hu
25 dkg túró, 3 tojás, 25 dkg liszt, / 2 bögre/ 180 g natúr joghurt, / háromnegyed bögre/ 16 dkg étolaj, / 80 ml / 1 csomag sütőpor, 20 dkg eper.
a tetejére: 1-2 evőkanál szeletelt mandula.
Elkészítése:
A túrót kikevertem a cukorral, majd a tojásokkal is. Ezután hozzáadtam a tészta többi hozzávalóját, és egyneművé kevertem. Sütőpapírral bélelt 30 x 20 cm- s tepsibe öntöttem a masszát, és a tetejét kiraktam eperrel. Szeletelt mandulával megszórtam a tetejét, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 40 percig sütöttem.
Frissen jó, másnap már kissé megkeményedik.
Forrás: www.rupanerkonyha.cafeblog.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése