Hozzávalók:
25 dkg finomliszt, 10 dkg darált mák, 10 dkg porcukor, 2 teáskanál sütőpor, csipet só, 3 db tojás, 1,2 dl étolaj, 1 dl tej, 1 dl natúr joghurt, kb. 30 dkg otelló szőlő.
Elkészítése:
A lisztet összekevertem a mákkal, a porcukorral, a sütőporral, a csipet sóval.
A tojásokat enyhén felvertem a mixerrel, belekevertem az olajat, tejet, joghurtot, majd az egészhez hozzáöntöttem a lisztes keveréket.
Sütőpapírral borított 30 x 20 cm-s tepsibe öntöttem a masszát, és egyenletesen kiraktam szőlőszemekkel. / én most fehér szőlőt is tettem rá/
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 35 perc alatt készre sütöttem.
Forrás: Meglepetés magazin.
25 dkg finomliszt, 10 dkg darált mák, 10 dkg porcukor, 2 teáskanál sütőpor, csipet só, 3 db tojás, 1,2 dl étolaj, 1 dl tej, 1 dl natúr joghurt, kb. 30 dkg otelló szőlő.
Elkészítése:
A lisztet összekevertem a mákkal, a porcukorral, a sütőporral, a csipet sóval.
A tojásokat enyhén felvertem a mixerrel, belekevertem az olajat, tejet, joghurtot, majd az egészhez hozzáöntöttem a lisztes keveréket.
Sütőpapírral borított 30 x 20 cm-s tepsibe öntöttem a masszát, és egyenletesen kiraktam szőlőszemekkel. / én most fehér szőlőt is tettem rá/
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 35 perc alatt készre sütöttem.
Forrás: Meglepetés magazin.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése