Hozzávalók:
50 dkg ribizli, / nálam most fagyasztott, de majd frissel is ellehet készíteni / 20 dkg finomliszt, 10 dkg vaj, 2 evőkanál porcukor.
Elkészítése:
A lisztet elkevertem a porcukorral, hozzáadtam a szoba hőmérsékletű vajat, és kézzel morzsásra dolgoztam össze.
A felét egy 20 x 20 cm -s kivajazott tálba szórtam, a kiolvasztott ribizli több mint kétharmadát elhelyeztem rajta. A maradék morzsát rászórtam, és 25 - 30 perc alatt készre sütöttem előmelegített sütőben. A maradék ribizlivel tálaltam.
Forrás: Meglepetés magazin.
50 dkg ribizli, / nálam most fagyasztott, de majd frissel is ellehet készíteni / 20 dkg finomliszt, 10 dkg vaj, 2 evőkanál porcukor.
Elkészítése:
A lisztet elkevertem a porcukorral, hozzáadtam a szoba hőmérsékletű vajat, és kézzel morzsásra dolgoztam össze.
A felét egy 20 x 20 cm -s kivajazott tálba szórtam, a kiolvasztott ribizli több mint kétharmadát elhelyeztem rajta. A maradék morzsát rászórtam, és 25 - 30 perc alatt készre sütöttem előmelegített sütőben. A maradék ribizlivel tálaltam.
Forrás: Meglepetés magazin.
Pont azon agyaltam, hogy mit kezdjek a rengeteg, fagyasztottan kapott ribizlivel. Köszi! ;-)
VálaszTörlésSzívesen, nekem is van még egy csomaggal.
VálaszTörlés