Hozzávalók:
8 dkg étcsokoládé, 2 evőkanál kókuszzsír, 10 dkg dió - durvára törve, 2 tojásfehérje, 4 evőkanál nádcukor, 2 evőkanál gesztenyeliszt, 2 evőkanál vanília aroma.
Elkészítése:
Az étcsokoládét a kókuszzsírral megolvasztottam a mikróban.
A tojásfehérjét kikevertem kissé a nádcukorral, hozzáadtam a diót, gesztenyelisztet, aromát, és jól összekevertem. Legalább fél órára nem árt hűtőbe rakni.
Sütőpapírral fedett sütőlemezre kis halmokat raktam, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon
8-9 perc alatt megsütöttem. Ebből az adagból 24 db keksz sült ki.
8 dkg étcsokoládé, 2 evőkanál kókuszzsír, 10 dkg dió - durvára törve, 2 tojásfehérje, 4 evőkanál nádcukor, 2 evőkanál gesztenyeliszt, 2 evőkanál vanília aroma.
Elkészítése:
Az étcsokoládét a kókuszzsírral megolvasztottam a mikróban.
A tojásfehérjét kikevertem kissé a nádcukorral, hozzáadtam a diót, gesztenyelisztet, aromát, és jól összekevertem. Legalább fél órára nem árt hűtőbe rakni.
Sütőpapírral fedett sütőlemezre kis halmokat raktam, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon
8-9 perc alatt megsütöttem. Ebből az adagból 24 db keksz sült ki.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése