2015. március 25., szerda

Diós - csokis keksz

Hozzávalók:

  8 dkg étcsokoládé, 2 evőkanál kókuszzsír, 10  dkg dió - durvára törve, 2 tojásfehérje, 4 evőkanál nádcukor, 2  evőkanál gesztenyeliszt, 2 evőkanál vanília aroma.

Elkészítése:

  Az étcsokoládét a kókuszzsírral megolvasztottam a mikróban.
  A tojásfehérjét kikevertem kissé a nádcukorral, hozzáadtam a diót, gesztenyelisztet, aromát, és jól összekevertem. Legalább fél órára nem árt hűtőbe rakni.

  Sütőpapírral fedett sütőlemezre kis halmokat raktam, és előmelegített sütőben,  közepes hőfokon
    8-9 perc alatt megsütöttem. Ebből az adagból 24 db keksz sült ki.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése