Hozzávalók:
20 dkg natur gesztenyemassza, 12 dkg xilit, 5 dkg szeletelt mandula, 3 tojás, 1 teáskanál sütőpor.
Elkészítése:
A mandulát a xilittel megőröltem.
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjét kemény habbá vertem.
A tojássárgáját kikevertem az előzöleg kiolvasztott, villával összetört gesztenyemasszával.
A masszához adtam az őrölt xilitet, mandulát, és végül a felvert tojáshabot.
Sütőpapírral bélelt 23 x 33 cm- es tepsibe öntöttem a masszát.
Közepes hőfokon 30 -35 perc alatt készre sütöttem.
Forrás: Tücsökbogár konyhája
20 dkg natur gesztenyemassza, 12 dkg xilit, 5 dkg szeletelt mandula, 3 tojás, 1 teáskanál sütőpor.
Elkészítése:
A mandulát a xilittel megőröltem.
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjét kemény habbá vertem.
A tojássárgáját kikevertem az előzöleg kiolvasztott, villával összetört gesztenyemasszával.
A masszához adtam az őrölt xilitet, mandulát, és végül a felvert tojáshabot.
Sütőpapírral bélelt 23 x 33 cm- es tepsibe öntöttem a masszát.
Közepes hőfokon 30 -35 perc alatt készre sütöttem.
Forrás: Tücsökbogár konyhája
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése