2014. február 7., péntek

Gesztenyés piskóta

Hozzávalók:

    20 dkg natur gesztenyemassza, 12 dkg xilit, 5 dkg szeletelt mandula, 3 tojás, 1 teáskanál sütőpor.

Elkészítése:

    A mandulát a xilittel megőröltem.
    A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjét kemény habbá vertem.
   A tojássárgáját kikevertem az előzöleg kiolvasztott, villával összetört gesztenyemasszával.
    A masszához adtam az őrölt xilitet, mandulát, és végül a felvert tojáshabot.
   Sütőpapírral bélelt 23 x 33 cm- es tepsibe öntöttem a masszát.
   Közepes hőfokon 30 -35 perc alatt készre sütöttem.

Forrás:  Tücsökbogár konyhája


     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése