Hozzávalók:
1 zacskó vaniliás pudingpor, fél liter tej, 3 evőkanál kristálycukor, 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcs, kb. fél csomag babapiskóta, nádcukor.
Elkészítése:
Elővettem 5 db poharat, alulra került a tördelt babapiskóta, rá a félig kiolvasztott gyümölcskeverék, és végül felülre az elkészített puding.
Pár órára hütőbe raktam.
Tálalás előtt nádcukorral megszórtam, és a flambirozó pisztollyal karamellizáltam a tetejét.
1 zacskó vaniliás pudingpor, fél liter tej, 3 evőkanál kristálycukor, 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcs, kb. fél csomag babapiskóta, nádcukor.
Elkészítése:
Elővettem 5 db poharat, alulra került a tördelt babapiskóta, rá a félig kiolvasztott gyümölcskeverék, és végül felülre az elkészített puding.
Pár órára hütőbe raktam.
Tálalás előtt nádcukorral megszórtam, és a flambirozó pisztollyal karamellizáltam a tetejét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése