Hozzávalók:
60 dkg csirkemell, só, bors, kakukkfű, olívaolaj, 40 dkg fetasajt vagy krémfehér sajt, 10 dkg magozott olívabogyó, 16 szelet bacon.
Elkészítése:
A csirkemellből vékony szeleteket vágtam, besóztam, és kevés olajon elősütöttem.
A fetából annyi szeletet vágtam amennyi csirkeszeletem volt, kb fél ujjnyi vastagot.
A sajtok tetejére frissen őrölt borsot, kakukkfűvet, és szeletelt olívabogyót tettem. / én most zöldet/
A sajtokat az elősütött csirkemellekre helyeztem, betekertem a baconszeletekkel , és egy nagyobb hőálló tálba helyeztem őket. Olívaolajjal meglocsoltam, és 190 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütöttem a szeleteket.
Friss zöldségekből készült salátával tálaltam.
Forrás: Nők Lapja Konyha 2014 júniusi száma.
60 dkg csirkemell, só, bors, kakukkfű, olívaolaj, 40 dkg fetasajt vagy krémfehér sajt, 10 dkg magozott olívabogyó, 16 szelet bacon.
Elkészítése:
A csirkemellből vékony szeleteket vágtam, besóztam, és kevés olajon elősütöttem.
A fetából annyi szeletet vágtam amennyi csirkeszeletem volt, kb fél ujjnyi vastagot.
A sajtok tetejére frissen őrölt borsot, kakukkfűvet, és szeletelt olívabogyót tettem. / én most zöldet/
A sajtokat az elősütött csirkemellekre helyeztem, betekertem a baconszeletekkel , és egy nagyobb hőálló tálba helyeztem őket. Olívaolajjal meglocsoltam, és 190 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütöttem a szeleteket.
Friss zöldségekből készült salátával tálaltam.
Forrás: Nők Lapja Konyha 2014 júniusi száma.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése