Hozzávalók:
20- 25 dkg eper, / most persze fagyasztott / 22 dkg liszt, csipet só, 1 teáskanál sütőpor, 1 csapott evőkanál kakaópor, 10 dkg csokicsepp,/ de lehet kevesebb is, mert szerintem így túl csokis lett/ 1 tojás, 15 dkg kristálycukor,
10 dkg olvasztott vaj, adtam még hozzá 3 evőkanál joghurtot is. /Ez a tészta sűrűségétől is függ, nem szabad tömörnek lennie, inkább nyúlósnak. /
Elkészítése:
A tojást kikevertem a cukorral, és az olvasztott vajjal. Hozzáadtam a sütőporral, sóval, kakaóporral elkevert lisztet, csokicseppeket, és végül belekevertem a joghurtot is.
Előkészített muffin papírral bélelt muffin tepsibe adagoltam a masszát, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten 20 perc alatt megsütöttem.
20- 25 dkg eper, / most persze fagyasztott / 22 dkg liszt, csipet só, 1 teáskanál sütőpor, 1 csapott evőkanál kakaópor, 10 dkg csokicsepp,/ de lehet kevesebb is, mert szerintem így túl csokis lett/ 1 tojás, 15 dkg kristálycukor,
10 dkg olvasztott vaj, adtam még hozzá 3 evőkanál joghurtot is. /Ez a tészta sűrűségétől is függ, nem szabad tömörnek lennie, inkább nyúlósnak. /
Elkészítése:
A tojást kikevertem a cukorral, és az olvasztott vajjal. Hozzáadtam a sütőporral, sóval, kakaóporral elkevert lisztet, csokicseppeket, és végül belekevertem a joghurtot is.
Előkészített muffin papírral bélelt muffin tepsibe adagoltam a masszát, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten 20 perc alatt megsütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése