Hozzávalók:
18 dkg puha vaj,22 dkg mogyoróvaj, 15 dkg barna nádcukor, 2 egész tojás, 30 dkg liszt, 1,5 teáskanál sütőpor, 8 dkg sótlan földimogyoró, apróra vágva.
Elkészítése:
A hozzávalókat keverőtálba öntöttem, kézzel összeállítottam a masszát.
Egy órára beraktam a hűtőbe, hogy jobban összeálljon.
Kivettem a hűtőből, és diónyi darabokat csíptem belőle, golyókat formáztam, majd a két tenyerem között koronggá lapítottam.
Sütőpapírral bélelt tepsire tettem őket, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15 -20 perc alatt sült ki egy tepsire való. Nekem összesen 54 darab lett.
18 dkg puha vaj,22 dkg mogyoróvaj, 15 dkg barna nádcukor, 2 egész tojás, 30 dkg liszt, 1,5 teáskanál sütőpor, 8 dkg sótlan földimogyoró, apróra vágva.
Elkészítése:
A hozzávalókat keverőtálba öntöttem, kézzel összeállítottam a masszát.
Egy órára beraktam a hűtőbe, hogy jobban összeálljon.
Kivettem a hűtőből, és diónyi darabokat csíptem belőle, golyókat formáztam, majd a két tenyerem között koronggá lapítottam.
Sütőpapírral bélelt tepsire tettem őket, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15 -20 perc alatt sült ki egy tepsire való. Nekem összesen 54 darab lett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése