Hozzávalók:
13 dkg vajízű étolaj, 20 dkg kristálycukor, 5 db tojásfehérje, 1 teáskanál vanília eszencia, 36 dkg liszt, 1 csapott mokkáskanál sütőpor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 25 dkg málna, szeder, 33 dkg natúr joghurt.
Elkészítése:
Egy keverőtálban összekevertem a száraz hozzávalókat, a lisztet, cukrot, szódaport, és a sütőport.
Hozzáadtam a joghurtot, vaníliaeszenciát, tojásfehérjéket, és a vajízű étolajat.
Egy habverővel csomómentes, egynemű masszává kevertem.
Hozzáadtam a mirelit málnát, szedret, és óvatosan belekevertem.
A muffin formákat kibéleltem papír kapszlikkal, és elkezdtem beléjük töltögetni a masszát.
16 db formába fért nekem bele, kissé nagyobbak is lettek a kelleténél, így legközelebb 18 db formát fogok megtölteni.
Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütöttem őket.
Forrás: ApróSéf.
13 dkg vajízű étolaj, 20 dkg kristálycukor, 5 db tojásfehérje, 1 teáskanál vanília eszencia, 36 dkg liszt, 1 csapott mokkáskanál sütőpor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 25 dkg málna, szeder, 33 dkg natúr joghurt.
Elkészítése:
Egy keverőtálban összekevertem a száraz hozzávalókat, a lisztet, cukrot, szódaport, és a sütőport.
Hozzáadtam a joghurtot, vaníliaeszenciát, tojásfehérjéket, és a vajízű étolajat.
Egy habverővel csomómentes, egynemű masszává kevertem.
Hozzáadtam a mirelit málnát, szedret, és óvatosan belekevertem.
A muffin formákat kibéleltem papír kapszlikkal, és elkezdtem beléjük töltögetni a masszát.
16 db formába fért nekem bele, kissé nagyobbak is lettek a kelleténél, így legközelebb 18 db formát fogok megtölteni.
Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütöttem őket.
Forrás: ApróSéf.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése