Hozzávalók:
10 dkg puha vaj,
5 dkg levendulás porcukor, / egyszerű az elkészítése: egy befőttes üvegbe porcukrot raktam a tetejére 4-5 szál kis levendula ágat, kupakkal lezártam. Másnapra a porcukor már átveszi a levendula illatát, és szórhatjuk, adagolhatjuk a sütikre, sütikbe. Csak egy gond van vele - kissé összeáll a porcukor , így elég nehéz kanállal kiszedni belőle./
5 dkg porcukor,
2 tojás,
1 dl joghurt,
10 dkg finomliszt,
2 dkg grahamliszt,
fél csomag sütőpor,
1 vaniliás cukor,
4-5 őszibarack. / nagyságtól függően/
Elkészítés:
A puha vajat a kétféle porcukorral kikevertem , a tojásokat, joghurtot is hozzákevertem. Végül hozzáadtam a sütőporral, vaniliás cukorral elkevert lisztet is.
Egy fém piteformába sütőpapírt helyeztem, és beleöntöttem a tésztát, szeletelt barackokkal kiraktam. Előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 30 percig sütöttem. Tálalás előtt levendulás porcukorral díszítettem.
10 dkg puha vaj,
5 dkg levendulás porcukor, / egyszerű az elkészítése: egy befőttes üvegbe porcukrot raktam a tetejére 4-5 szál kis levendula ágat, kupakkal lezártam. Másnapra a porcukor már átveszi a levendula illatát, és szórhatjuk, adagolhatjuk a sütikre, sütikbe. Csak egy gond van vele - kissé összeáll a porcukor , így elég nehéz kanállal kiszedni belőle./
5 dkg porcukor,
2 tojás,
1 dl joghurt,
10 dkg finomliszt,
2 dkg grahamliszt,
fél csomag sütőpor,
1 vaniliás cukor,
4-5 őszibarack. / nagyságtól függően/
Elkészítés:
A puha vajat a kétféle porcukorral kikevertem , a tojásokat, joghurtot is hozzákevertem. Végül hozzáadtam a sütőporral, vaniliás cukorral elkevert lisztet is.
Egy fém piteformába sütőpapírt helyeztem, és beleöntöttem a tésztát, szeletelt barackokkal kiraktam. Előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 30 percig sütöttem. Tálalás előtt levendulás porcukorral díszítettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése