Hozzávalók:
10g zselatin, 1 nagy pohár /450 g/ natur joghurt, 50 dkg sovány áttört túró, édesítő / ízlés szerint/ 15 dkg sárgabarack.
Elkészítés:
A zselatint 170 ml vízben feloldottam, és melegítettem , mikor már forrni kezdett le is zártam alatta a gázt. Langyosan a nagy pohár joghurtba kevertem , majd az egészet az áttört 50 dkg túróval elvegyítettem , édesítővel ízesítettem, és darabolt sárgabarackot kevertem bele. Egy folpack fóliával kibélelt őzgerinc formába öntöttem bele .Legalább 8 - 10 órát a hűtőben pihentettem ,és a formából kiborítva szeleteltem.
ötlet: Szoó Judit : Kilófaló sütemények könyve.
10g zselatin, 1 nagy pohár /450 g/ natur joghurt, 50 dkg sovány áttört túró, édesítő / ízlés szerint/ 15 dkg sárgabarack.
Elkészítés:
A zselatint 170 ml vízben feloldottam, és melegítettem , mikor már forrni kezdett le is zártam alatta a gázt. Langyosan a nagy pohár joghurtba kevertem , majd az egészet az áttört 50 dkg túróval elvegyítettem , édesítővel ízesítettem, és darabolt sárgabarackot kevertem bele. Egy folpack fóliával kibélelt őzgerinc formába öntöttem bele .Legalább 8 - 10 órát a hűtőben pihentettem ,és a formából kiborítva szeleteltem.
ötlet: Szoó Judit : Kilófaló sütemények könyve.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése