Hozzávalók:
22 dkg finomliszt, 8 dkg teljeskiörlésű liszt, fél csomag sütőpor, 18 dkg kristálycukor, 1 vaniliás cukor, 8 dkg őrölt mák, 4 db kisebb tojás, 300 ml joghurt, vagy kefir, 30- 40 dkg sárgabarack, csipet só.
Elkészítés:
A tojásokat a két féle cukorral felhabosítottam , hozzákevertem a darált mákot, liszteket, a csipet sót, és a joghurtot. Sütőpapírral kibélelt 35 x 23 cm-s tepsibe öntöttem a tésztát. A tetejére hámozott, darabolt sárgabarackot raktam. Előmelegített sütőben közepes hőfokon kb 30 percet sütöttem.
Ötlet:egycsipetkonyhaja.blogspot.com
22 dkg finomliszt, 8 dkg teljeskiörlésű liszt, fél csomag sütőpor, 18 dkg kristálycukor, 1 vaniliás cukor, 8 dkg őrölt mák, 4 db kisebb tojás, 300 ml joghurt, vagy kefir, 30- 40 dkg sárgabarack, csipet só.
Elkészítés:
A tojásokat a két féle cukorral felhabosítottam , hozzákevertem a darált mákot, liszteket, a csipet sót, és a joghurtot. Sütőpapírral kibélelt 35 x 23 cm-s tepsibe öntöttem a tésztát. A tetejére hámozott, darabolt sárgabarackot raktam. Előmelegített sütőben közepes hőfokon kb 30 percet sütöttem.
Ötlet:egycsipetkonyhaja.blogspot.com
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése