2011. június 2., csütörtök

Epres gyümölcstorta

Hozzávalók:

 a piskótához: 4 db tojás,4 evőkanál kristálycukor, 4 evőkanál liszt, 2 kávéskanál sütőpor.

 a krémhez: 3 dl tej, Aranka vaniliás krém /főzés nélküli/ .

a gyümölcszseléhez: Alsa epres gyümölcskocsonyapor

Eper kb. 30 dkg

 Egy kivajazott, lisztezett gyümölcstortaformába öntöm a kész piskótamasszát, és előmelegített sütőben kb.15 perc alatt halvány barnára sütöm. Az Aranka krémport, a 3 dl tejjel felverem , és a már kihült piskótalapra kenem. A megmosott , darabolt epret ráhelyezem, majd a csaknem teljesen megdermett epres gyümölcskocsonyát ráborítom. Hütőben tartom fogyasztásig.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése