Hozzávalók:
a piskótához: 4 db tojás,4 evőkanál kristálycukor, 4 evőkanál liszt, 2 kávéskanál sütőpor.
a krémhez: 3 dl tej, Aranka vaniliás krém /főzés nélküli/ .
a gyümölcszseléhez: Alsa epres gyümölcskocsonyapor
Eper kb. 30 dkg
Egy kivajazott, lisztezett gyümölcstortaformába öntöm a kész piskótamasszát, és előmelegített sütőben kb.15 perc alatt halvány barnára sütöm. Az Aranka krémport, a 3 dl tejjel felverem , és a már kihült piskótalapra kenem. A megmosott , darabolt epret ráhelyezem, majd a csaknem teljesen megdermett epres gyümölcskocsonyát ráborítom. Hütőben tartom fogyasztásig.
a piskótához: 4 db tojás,4 evőkanál kristálycukor, 4 evőkanál liszt, 2 kávéskanál sütőpor.
a krémhez: 3 dl tej, Aranka vaniliás krém /főzés nélküli/ .
a gyümölcszseléhez: Alsa epres gyümölcskocsonyapor
Eper kb. 30 dkg
Egy kivajazott, lisztezett gyümölcstortaformába öntöm a kész piskótamasszát, és előmelegített sütőben kb.15 perc alatt halvány barnára sütöm. Az Aranka krémport, a 3 dl tejjel felverem , és a már kihült piskótalapra kenem. A megmosott , darabolt epret ráhelyezem, majd a csaknem teljesen megdermett epres gyümölcskocsonyát ráborítom. Hütőben tartom fogyasztásig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése