A receptötletet http://www.szamoca.eoldal.hu származik
Hozzávalók:
A tésztához: 50 dkg liszt, 3,5dl tej, 2,5dkg élesztő, 5 evőkanál étolaj,1 kiskanál cukor, 2 kiskanál só.
Töltelék: 20-25 dkg keményebb sajt, 20 dkg sonka 5 dkg puha vaj.
Díszítéshez: 1 tojás felverve, napraforgó mag, reszelt sajt.
Az élesztőt felfuttattam a cukros tejben, a liszthez öntöttem ,és a sóval,étolajjal összegyúrtam.
Egy órát kelesztettem, mikor megkelt, a tésztát kétfelé vettem ,kinyújtottam, vajjal megkentem , sajttal , sonkával megszórtam .
Mint a bejglit feltekertem ,és átlósan háromszögeket vágtam a tésztából. A felvert tojással lekentem , sajttal, napraforgómaggal megszórtam, és sütőpappírral fedett sütőlemezre raktam. Előmelegített sütőben világosbarnára sütöttem.
Hozzávalók:
A tésztához: 50 dkg liszt, 3,5dl tej, 2,5dkg élesztő, 5 evőkanál étolaj,1 kiskanál cukor, 2 kiskanál só.
Töltelék: 20-25 dkg keményebb sajt, 20 dkg sonka 5 dkg puha vaj.
Díszítéshez: 1 tojás felverve, napraforgó mag, reszelt sajt.
Az élesztőt felfuttattam a cukros tejben, a liszthez öntöttem ,és a sóval,étolajjal összegyúrtam.
Egy órát kelesztettem, mikor megkelt, a tésztát kétfelé vettem ,kinyújtottam, vajjal megkentem , sajttal , sonkával megszórtam .
Mint a bejglit feltekertem ,és átlósan háromszögeket vágtam a tésztából. A felvert tojással lekentem , sajttal, napraforgómaggal megszórtam, és sütőpappírral fedett sütőlemezre raktam. Előmelegített sütőben világosbarnára sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése