Hozzávalók :
A tésztához:
10 dkg étcsokoládé, 20 dkg margarin, 3 evőkanál keserű kakaópor, 3 tojás, 15 dkg kristálycukor, 1 kiskanál sütőpor, 15 dkg finomliszt.
A krémhez:
25 dkg mascarpone, 5 evőkanál kristálycukor, 5 evőkanál kókuszreszelék, 2 evőkanál finomliszt, 1 tojás.
Elkészítése: A csokit a margarinnal együtt egy kisebb lábosban felolvasztottam, majd a kakaóport is hozzáadtam. Egy tálban a 3 tojást a cukorral habosra kevertem, a csokis margarint, és a sütőporral összeforgatott lisztet is hozzáadtam.
Egy közepes méretű /30 x 20 cm-s/ tepsibe sütőpappírt tettem, a masszát belesimítottam . A krémhez valókat összekevertem , majd a csokis tésztán elkenegettem.
Előmelegített sütőben közepes lángon 35 perc alatt megsütöttem.
A tésztához:
10 dkg étcsokoládé, 20 dkg margarin, 3 evőkanál keserű kakaópor, 3 tojás, 15 dkg kristálycukor, 1 kiskanál sütőpor, 15 dkg finomliszt.
A krémhez:
25 dkg mascarpone, 5 evőkanál kristálycukor, 5 evőkanál kókuszreszelék, 2 evőkanál finomliszt, 1 tojás.
Elkészítése: A csokit a margarinnal együtt egy kisebb lábosban felolvasztottam, majd a kakaóport is hozzáadtam. Egy tálban a 3 tojást a cukorral habosra kevertem, a csokis margarint, és a sütőporral összeforgatott lisztet is hozzáadtam.
Egy közepes méretű /30 x 20 cm-s/ tepsibe sütőpappírt tettem, a masszát belesimítottam . A krémhez valókat összekevertem , majd a csokis tésztán elkenegettem.
Előmelegített sütőben közepes lángon 35 perc alatt megsütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése