Hozzávalók:
50 dkg túró, 20 dkg natúr joghurt, 5 evőkanál búzadara, 5 evőkanál kristálycukor / vagy 4 dkg eritrit/ 1 teáskanál vanília aroma, 2 db tojás, 5 evőkanál liszt, / vagy szénhidrát csökkentett liszt / 1 teáskanál sütőpor,
30 dkg fagyasztott, majd kiolvasztott meggy.
Elkészítése:
A tojásokat felvertem a cukorral, hozzáadtam a túrót, a joghurtot, majd a liszttel elkevert sütőport, és a búzadarát is belekevertem.
Végül a lecsepegtetett meggyet is hozzákevertem.
A masszát egy sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm-s tepsibe simítottam, és előmelegített 180 fokos sütőben 30 - 35 perc alatt megsütöttem.
Mikor kihűlt porcukorral megszórtam a tetejét.
Forrás: Cookpad: Miss /S/ X receptje
50 dkg túró, 20 dkg natúr joghurt, 5 evőkanál búzadara, 5 evőkanál kristálycukor / vagy 4 dkg eritrit/ 1 teáskanál vanília aroma, 2 db tojás, 5 evőkanál liszt, / vagy szénhidrát csökkentett liszt / 1 teáskanál sütőpor,
30 dkg fagyasztott, majd kiolvasztott meggy.
Elkészítése:
A tojásokat felvertem a cukorral, hozzáadtam a túrót, a joghurtot, majd a liszttel elkevert sütőport, és a búzadarát is belekevertem.
Végül a lecsepegtetett meggyet is hozzákevertem.
A masszát egy sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm-s tepsibe simítottam, és előmelegített 180 fokos sütőben 30 - 35 perc alatt megsütöttem.
Mikor kihűlt porcukorral megszórtam a tetejét.
Forrás: Cookpad: Miss /S/ X receptje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése