Hozzávalók:
10 dkg aprított natúr földimogyoró, 25 dkg puha vaj, 4 tojás, 16 dkg nádcukor, 2 vaníliás cukor, 18 dkg liszt, 5 dkg kakaópor, 20 dkg mogyorókrém.
Elkészítése:
A puha vajat habosra kevertem a cukorral, vaníliás cukorral, majd hozzáadtam a tojásokat is, jól kikevertem. A lisztet összekevertem a kakaóporral, majd a tojásos keverékhez forgattam.
A simára kikevert masszába beleszórtam az aprított mogyorót, összeforgattam, majd a masszát sütőpapírral bélelt 20 x 30 cm-s tepsibe simítottam.
A csokoládés massza tetejére kanalaztam a mogyorókrémet, majd egy kiskanállal márványosan összekevertem a csokoládés masszával.
A tepsit 180 fokra előmelegített sütőben raktam, és 25 perc alatt készre sütöttem.
Ötlet: Nők Lapja Konyha Desszert különszáma 2 évfolyam 3 száma.
10 dkg aprított natúr földimogyoró, 25 dkg puha vaj, 4 tojás, 16 dkg nádcukor, 2 vaníliás cukor, 18 dkg liszt, 5 dkg kakaópor, 20 dkg mogyorókrém.
Elkészítése:
A puha vajat habosra kevertem a cukorral, vaníliás cukorral, majd hozzáadtam a tojásokat is, jól kikevertem. A lisztet összekevertem a kakaóporral, majd a tojásos keverékhez forgattam.
A simára kikevert masszába beleszórtam az aprított mogyorót, összeforgattam, majd a masszát sütőpapírral bélelt 20 x 30 cm-s tepsibe simítottam.
A csokoládés massza tetejére kanalaztam a mogyorókrémet, majd egy kiskanállal márványosan összekevertem a csokoládés masszával.
A tepsit 180 fokra előmelegített sütőben raktam, és 25 perc alatt készre sütöttem.
Ötlet: Nők Lapja Konyha Desszert különszáma 2 évfolyam 3 száma.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése