Hozzávalók:
25 dkg túró, 17, 5 dkg tejföl, 1 evőkanál liszt, 2 csapott evőkanál búzadara, 3 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 teás kanál sütőpor, 2 tojás, 1 marék málna.
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjét felvertem a cukorral, vaníliás cukorral.
Egy nagyobb tálba tettem a túrót, hozzákevertem a 2 tojássárgáját, lisztet, sütőport, tejfölt, búzadarát.
Végül óvatosan hozzáforgattam a tojáshabot.
Sütőpapírral bélelt 20 x 30 cm-s tepsibe kanalaztam a masszát, a tetejére szórtam a málnát.
/ Ha van kisebb tepsink abba is megsüthetjük, akkor nem lesz annyira vékony a tészta./
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 35 percig sütöttem.
Forrás: Alapkonyha.
25 dkg túró, 17, 5 dkg tejföl, 1 evőkanál liszt, 2 csapott evőkanál búzadara, 3 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 teás kanál sütőpor, 2 tojás, 1 marék málna.
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjét felvertem a cukorral, vaníliás cukorral.
Egy nagyobb tálba tettem a túrót, hozzákevertem a 2 tojássárgáját, lisztet, sütőport, tejfölt, búzadarát.
Végül óvatosan hozzáforgattam a tojáshabot.
Sütőpapírral bélelt 20 x 30 cm-s tepsibe kanalaztam a masszát, a tetejére szórtam a málnát.
/ Ha van kisebb tepsink abba is megsüthetjük, akkor nem lesz annyira vékony a tészta./
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 35 percig sütöttem.
Forrás: Alapkonyha.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése