Hozzávalók:
10 dkg puha vaj, 2 tojás, 10 dkg nádcukor, 22 dkg finomliszt, 2 nagyobb banán, vagy 3 kisebb, 2 evőkanál mogyorókrém, 50 ml tej, fél csomag sütőpor, 2 mokkáskanál szódabikarbóna, csipet só.
Elkészítése:
Robotgéppel a két tojást, a cukorral, a puha vajjal kikevertem.
A mogyorókrémet 20 másodpercre beraktam a mikróba, kicsit megolvasztottam.
A banánt villával összetörtem, és a mogyorókrémmel együtt a masszához kevertem.
A liszttel elkevert sütőport, szódabikarbónát, sót, tejet is belekevertem.
Sütőpapírral bélelt őzgerinc formába öntöttem a masszát, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon 45 percig sütöttem.
Ötlet: Apróséf.
10 dkg puha vaj, 2 tojás, 10 dkg nádcukor, 22 dkg finomliszt, 2 nagyobb banán, vagy 3 kisebb, 2 evőkanál mogyorókrém, 50 ml tej, fél csomag sütőpor, 2 mokkáskanál szódabikarbóna, csipet só.
Elkészítése:
Robotgéppel a két tojást, a cukorral, a puha vajjal kikevertem.
A mogyorókrémet 20 másodpercre beraktam a mikróba, kicsit megolvasztottam.
A banánt villával összetörtem, és a mogyorókrémmel együtt a masszához kevertem.
A liszttel elkevert sütőport, szódabikarbónát, sót, tejet is belekevertem.
Sütőpapírral bélelt őzgerinc formába öntöttem a masszát, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon 45 percig sütöttem.
Ötlet: Apróséf.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése