Hozzávalók:
7 tojás, 3 evőkanál nádcukor, 3 evőkanál eritrit, 3 evőkanál rizsliszt, 3 evőkanál zabliszt, 1 evőkanál kakaópor, 1 teáskanál vanília aroma, csipet só, 15 - 20 dkg szeder. /lehet barackkal, meggyel, eperrel is készíteni /
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjéket keményre felvertem.
A tojássárgákat a kétféle cukorral, a vanília aromával, sóval mixerrel kikevertem.
Hozzákevertem a rizslisztet, zablisztet, kakaóport, majd végül a tojáshabot is
óvatosan belekevertem.
Sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm- s tepsibe öntöttem a masszát, a tetejére rakosgattam a szederszemeket.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 20 - 25 perc alatt sült meg.
7 tojás, 3 evőkanál nádcukor, 3 evőkanál eritrit, 3 evőkanál rizsliszt, 3 evőkanál zabliszt, 1 evőkanál kakaópor, 1 teáskanál vanília aroma, csipet só, 15 - 20 dkg szeder. /lehet barackkal, meggyel, eperrel is készíteni /
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjéket keményre felvertem.
A tojássárgákat a kétféle cukorral, a vanília aromával, sóval mixerrel kikevertem.
Hozzákevertem a rizslisztet, zablisztet, kakaóport, majd végül a tojáshabot is
óvatosan belekevertem.
Sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm- s tepsibe öntöttem a masszát, a tetejére rakosgattam a szederszemeket.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 20 - 25 perc alatt sült meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése