Hozzávalók:
7,5 dkg puha vaj, 10 dkg kristálycukor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 tojás, csipet só, 10 dkg finomliszt, 5 dkg étkezési keményítő, 1 teáskanál sütőpor, 10 dkg szeder, 4- 5 db sárgabarack.
Elkészítése:
A puha vajat elkezdtem kikeverni a cukorral, vaníliás cukorral, majd hozzáadtam a két tojást, és jól felhabosítottam. Hozzákevertem a liszttel elvegyített sütőport, sót, jól összekevertem.
Sütőpapírral borított 20 x 30 cm -s tepsibe öntöttem, a masszát.
A megmosott, darabolt sárgabarackot, szedret belenyomkodtam, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 25 - 30 perc alatt megsütöttem.
7,5 dkg puha vaj, 10 dkg kristálycukor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 tojás, csipet só, 10 dkg finomliszt, 5 dkg étkezési keményítő, 1 teáskanál sütőpor, 10 dkg szeder, 4- 5 db sárgabarack.
Elkészítése:
A puha vajat elkezdtem kikeverni a cukorral, vaníliás cukorral, majd hozzáadtam a két tojást, és jól felhabosítottam. Hozzákevertem a liszttel elvegyített sütőport, sót, jól összekevertem.
Sütőpapírral borított 20 x 30 cm -s tepsibe öntöttem, a masszát.
A megmosott, darabolt sárgabarackot, szedret belenyomkodtam, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 25 - 30 perc alatt megsütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése