Hozzávalók:
40 dkg padlizsán, 1 csomag leveles tészta, 20 dkg mozzarellagolyó, 3- 4 db paradicsom, friss kakukkfű, só bors, olívaolaj.
Elkészítése:
Sütőpapíron vékonyra kinyújtottam a leveles tésztát, és a papírral együtt egy nagyméretű sütőtepsire helyeztem. A padlizsánt, a mozzarellát, és a paradicsomot vékonyan felszeleteltem.
Először a sajtot raktam a tésztára, majd rá a padlizsánokat, és a paradicsom szeleteket.
Sóztam, borsoztam, kevés olajat locsoltam rá, majd a friss kakukkfüvet morzsoltam rá.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 30 perc alatt szép pirosra sütöttem.
40 dkg padlizsán, 1 csomag leveles tészta, 20 dkg mozzarellagolyó, 3- 4 db paradicsom, friss kakukkfű, só bors, olívaolaj.
Elkészítése:
Sütőpapíron vékonyra kinyújtottam a leveles tésztát, és a papírral együtt egy nagyméretű sütőtepsire helyeztem. A padlizsánt, a mozzarellát, és a paradicsomot vékonyan felszeleteltem.
Először a sajtot raktam a tésztára, majd rá a padlizsánokat, és a paradicsom szeleteket.
Sóztam, borsoztam, kevés olajat locsoltam rá, majd a friss kakukkfüvet morzsoltam rá.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 30 perc alatt szép pirosra sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése