2014. július 29., kedd

Kakukkfüves Padlizsánlepény

Hozzávalók:

  40 dkg padlizsán, 1 csomag leveles tészta, 20 dkg mozzarellagolyó, 3- 4 db paradicsom,  friss kakukkfű, só bors, olívaolaj.

Elkészítése:

   Sütőpapíron vékonyra kinyújtottam a leveles tésztát, és a papírral együtt egy nagyméretű sütőtepsire helyeztem. A padlizsánt, a mozzarellát, és a paradicsomot vékonyan felszeleteltem.
   Először a sajtot raktam a tésztára, majd rá a padlizsánokat, és a paradicsom szeleteket.
Sóztam, borsoztam, kevés olajat locsoltam rá, majd a friss kakukkfüvet morzsoltam rá.
  Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 30 perc alatt szép pirosra sütöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése