Hozzávalók:
a tésztához: 25 dkg Dia Wellness 50-s liszt, 1 evőkanál enzim mix, fél csomag szárított élesztő, csipet só, vanília aroma, 1 evőkanál DW 1: 4 édesítő, 1 tojás, kb. 2 dl langyos tej.
Elkészítése:
A hozzávalókból közepesen lágy tésztát dagasztottam, 30 percig meleg helyen kelesztettem.
Utána kinyújtottam a tésztát és 12 db három szöget vágtam ki belőle.
Most én lekvárral töltöttem meg, de lehet DW mogyorókrémmel is, dióval, mákkal is tölteni.
Feltekertem a kifliket és egy sütőpapírral borított sütőlemezre rakosgattam őket, a tetejét lekentem egy felvert tojással. 180 fokon kb. 25 perc alatt kisültek.
Forrás: Anita Tóth receptje nyomán.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése