Hozzávalók:
10 dkg fehér tönkölyliszt, 10 dkg teljeskiörlésű liszt, 10 dkg vaj, 15 dkg cseresznye, vagy meggy,
1 dl tej, 5 dkg dió, 2, 5 dkg Dia Wellness 4 szeres édesítő, vagy 8 dkg nádcukor, 1 banán, 2,5 dkg kakaópor, 1 tojás, 2 teáskanál vanília aroma, 2 teáskanál sütőpor, csipet só.
Elkészítése:
A diót egy serpenyőben illatosra pirítottam, majd mozsárban összetörtem.
A vajat kissé megolvasztottam a mikróban.
A tojást kikevertem az édesítővel, vanília aromával, vajjal, majd belekevertem az áttört banánt.
A liszttel elkevert sütőport, kakaóport, csipet sót, diót is hozzáadtam, utoljára a cseresznyét is jól belekevertem.
Egy sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába simítottam, és előmelegített sütőben 180 fokon 50 percig sütöttem.
10 dkg fehér tönkölyliszt, 10 dkg teljeskiörlésű liszt, 10 dkg vaj, 15 dkg cseresznye, vagy meggy,
1 dl tej, 5 dkg dió, 2, 5 dkg Dia Wellness 4 szeres édesítő, vagy 8 dkg nádcukor, 1 banán, 2,5 dkg kakaópor, 1 tojás, 2 teáskanál vanília aroma, 2 teáskanál sütőpor, csipet só.
Elkészítése:
A diót egy serpenyőben illatosra pirítottam, majd mozsárban összetörtem.
A vajat kissé megolvasztottam a mikróban.
A tojást kikevertem az édesítővel, vanília aromával, vajjal, majd belekevertem az áttört banánt.
A liszttel elkevert sütőport, kakaóport, csipet sót, diót is hozzáadtam, utoljára a cseresznyét is jól belekevertem.
Egy sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába simítottam, és előmelegített sütőben 180 fokon 50 percig sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése