Hozzávalók:
50 dkg túró, 20 dkg natúr joghurt, 5 evőkanál búzadara, 5 evőkanál kristálycukor, 1 csomag vaníliáscukor, 2 db tojás, 5 evőkanál liszt, 1 teáskanál sütőpor, 1 üveg meggybefőtt.
Elkészítése:
A tojásokat felvertem a cukorral, hozzáadtam a túrót, a joghurtot. A sütőporral elkevert lisztet és búzadarát is belekevertem. Végül kanállal hozzákevertem a lecsöpögtetett meggybefőttett.
A masszát egy sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm-s tepsibe simítottam, és 180 fokon 40 percig sütöttem.
Porcukorral díszítettem a tetejét.
Forrás: cookpad.
50 dkg túró, 20 dkg natúr joghurt, 5 evőkanál búzadara, 5 evőkanál kristálycukor, 1 csomag vaníliáscukor, 2 db tojás, 5 evőkanál liszt, 1 teáskanál sütőpor, 1 üveg meggybefőtt.
Elkészítése:
A tojásokat felvertem a cukorral, hozzáadtam a túrót, a joghurtot. A sütőporral elkevert lisztet és búzadarát is belekevertem. Végül kanállal hozzákevertem a lecsöpögtetett meggybefőttett.
A masszát egy sütőpapírral kibélelt 20 x 30 cm-s tepsibe simítottam, és 180 fokon 40 percig sütöttem.
Porcukorral díszítettem a tetejét.
Forrás: cookpad.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése