Hozzávalók:
10 dkg puha vaj, 10 dkg levendulás porcukor, 1 vaniliás cukor, 2 tojás, 10 dkg finomliszt, 2 dkg teljeskiörlésű liszt, 1 teáskanál sütőpor, 1 dl natur joghurt, 30 dkg sárgabarack.
Elkészítés:
A két tojást kikevertem a porcukorral,vaniliáscukorral, és a puha vajjal. Hozzáadtam a joghurtot, a kétféle lisztet, sütőport,és csomómentesre kevertem.
Sütőpapírral kibélelt 32 x 28 cm-es tepsibe öntöttem. A megmosott, darabolt sárgabarackot ráhalmoztam, és közepes hőfokon 25 perc alatt kisütöttem.
Ötlet: Az én levendulás őszibarackos pitém alapján készült.
10 dkg puha vaj, 10 dkg levendulás porcukor, 1 vaniliás cukor, 2 tojás, 10 dkg finomliszt, 2 dkg teljeskiörlésű liszt, 1 teáskanál sütőpor, 1 dl natur joghurt, 30 dkg sárgabarack.
Elkészítés:
A két tojást kikevertem a porcukorral,vaniliáscukorral, és a puha vajjal. Hozzáadtam a joghurtot, a kétféle lisztet, sütőport,és csomómentesre kevertem.
Sütőpapírral kibélelt 32 x 28 cm-es tepsibe öntöttem. A megmosott, darabolt sárgabarackot ráhalmoztam, és közepes hőfokon 25 perc alatt kisütöttem.
Ötlet: Az én levendulás őszibarackos pitém alapján készült.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése