2013. július 15., hétfő

Sárgabarackos pite

Hozzávalók:

  10 dkg puha vaj, 10 dkg levendulás porcukor, 1 vaniliás cukor, 2 tojás, 10 dkg finomliszt, 2 dkg teljeskiörlésű liszt, 1 teáskanál sütőpor, 1 dl natur joghurt, 30 dkg sárgabarack.

Elkészítés:

 A két tojást kikevertem a porcukorral,vaniliáscukorral,  és a puha vajjal. Hozzáadtam a joghurtot, a  kétféle lisztet, sütőport,és csomómentesre kevertem.

Sütőpapírral kibélelt 32 x 28 cm-es tepsibe öntöttem. A megmosott, darabolt sárgabarackot ráhalmoztam,  és közepes hőfokon 25 perc alatt kisütöttem.

 Ötlet: Az én levendulás őszibarackos pitém alapján készült.

   



  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése