Hozzávalók:
30 dkg margarin, 30 dkg kristálycukor, 6 tojás, 1 evőkanál kakaó, 40 dkg liszt,
1 teáskanál fahéj, 2,5 dl vörösbor, 15 dkg csokimorzsa, 1 csomag sütőpor,
2 csomag vaniliás cukor.
A hat tojásfehérjét kemény habbá vertem, a tojássárgákat a cukrokkal, és a puha vajjal habosra kevertem. Kakaót, csokireszeléket, a liszttel elkevert sütőport , a vörösbort kis adagokban adtam hozzá. Legvégén a tojáshabot lazán belekevertem. Margarinnal kikentem egy nagy kuglóf formát, és ebbe öntöttem a masszát. Előmelegített sütőben 1 és negyed órát sütőttem 180 fokon.
30 dkg margarin, 30 dkg kristálycukor, 6 tojás, 1 evőkanál kakaó, 40 dkg liszt,
1 teáskanál fahéj, 2,5 dl vörösbor, 15 dkg csokimorzsa, 1 csomag sütőpor,
2 csomag vaniliás cukor.
A hat tojásfehérjét kemény habbá vertem, a tojássárgákat a cukrokkal, és a puha vajjal habosra kevertem. Kakaót, csokireszeléket, a liszttel elkevert sütőport , a vörösbort kis adagokban adtam hozzá. Legvégén a tojáshabot lazán belekevertem. Margarinnal kikentem egy nagy kuglóf formát, és ebbe öntöttem a masszát. Előmelegített sütőben 1 és negyed órát sütőttem 180 fokon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése