Hozzávalók:
22 dkg liszt, 2 teáskanál sütőpor, csipet só, 10 dkg vaj, 3 banán, 10 dkg kristálycukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 5 evőkanál szemes / nem darált/ mák, 2 tojás.
Elkészítése:
A cukrot, a vaníliáscukrot, a két tojással felhabosítottam, hozzákevertem a vajat, és még egy kicsit kevertem. Hozzáraktam a villával áttört banánt, majd hozzáforgattam a sütőporral, sóval elkevert lisztet. Simára dolgoztam a tésztát.
Egy 20 x 30 cm-s sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöttem a masszát, és előmelegített sütőben 180 fokon 35 perc alatt megsütöttem./ Nem árt tűpróbát végezni, ha a kést beszúrva nem lesz ragacsos akkor már jó. A tetejét szükség szerint le lehet takarni fóliával ha túl gyorsan pirulna.
Forrás: Femina.hu
22 dkg liszt, 2 teáskanál sütőpor, csipet só, 10 dkg vaj, 3 banán, 10 dkg kristálycukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 5 evőkanál szemes / nem darált/ mák, 2 tojás.
Elkészítése:
A cukrot, a vaníliáscukrot, a két tojással felhabosítottam, hozzákevertem a vajat, és még egy kicsit kevertem. Hozzáraktam a villával áttört banánt, majd hozzáforgattam a sütőporral, sóval elkevert lisztet. Simára dolgoztam a tésztát.
Egy 20 x 30 cm-s sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöttem a masszát, és előmelegített sütőben 180 fokon 35 perc alatt megsütöttem./ Nem árt tűpróbát végezni, ha a kést beszúrva nem lesz ragacsos akkor már jó. A tetejét szükség szerint le lehet takarni fóliával ha túl gyorsan pirulna.
Forrás: Femina.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése