Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza, 20 dkg darált keksz, 10 dkg tejcsokoládé, / vagy amilyen csokit szeretnénk beletenni, én most oreós csokit tettem bele/ 1, 5 dl habtejszín, 1 db narancs facsart leve, 1 teáskanál rumaroma, 3- 4 evőkanál kókuszreszelék.
Elkészítése:
A tejszínbe beletördeltem a csokit, és kis lángon melegítettem míg a csoki meg nem olvadt kicsit.
A gesztenyepürét egy nagyobb tálba tettem, és villával összekevertem a darált keksszel.
Ráöntöttem a narancslevet, és a teáskanál rumaromát, majd a langyos csokis tejszínt.
A kész masszából golyókat formáltam, majd a kókuszreszelékben megforgattam. 32 db golyót sikerült készíteni.
Forrás: Cookpad- Magdi Kardos receptje
25 dkg gesztenyemassza, 20 dkg darált keksz, 10 dkg tejcsokoládé, / vagy amilyen csokit szeretnénk beletenni, én most oreós csokit tettem bele/ 1, 5 dl habtejszín, 1 db narancs facsart leve, 1 teáskanál rumaroma, 3- 4 evőkanál kókuszreszelék.
Elkészítése:
A tejszínbe beletördeltem a csokit, és kis lángon melegítettem míg a csoki meg nem olvadt kicsit.
A gesztenyepürét egy nagyobb tálba tettem, és villával összekevertem a darált keksszel.
Ráöntöttem a narancslevet, és a teáskanál rumaromát, majd a langyos csokis tejszínt.
A kész masszából golyókat formáltam, majd a kókuszreszelékben megforgattam. 32 db golyót sikerült készíteni.
Forrás: Cookpad- Magdi Kardos receptje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése