Hozzávalók:
20 dkg Graham - liszt, só, 8 dkg vaj, 1 tojás, kb. 1 evőkanál tejföl.
a tetejére: 1 tojás, szezámmag, lenmag, napraforgómag.
Elkészítése:
A lisztet elkevertem egy kávéskanál sóval, majd elmorzsoltam a vajjal.
Hozzáadtam a tojást, a tejfölt, és összegyúrtam, lisztezett felületen kinyújtottam 3 mm vékonyra.
Késsel hosszabb rudakat vágtam ki a tésztából.
A felvert tojással megkentem, és egyenletesen rászórtam a magokat.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 7- 8 perc alatt kisütöttem.
20 dkg Graham - liszt, só, 8 dkg vaj, 1 tojás, kb. 1 evőkanál tejföl.
a tetejére: 1 tojás, szezámmag, lenmag, napraforgómag.
Elkészítése:
A lisztet elkevertem egy kávéskanál sóval, majd elmorzsoltam a vajjal.
Hozzáadtam a tojást, a tejfölt, és összegyúrtam, lisztezett felületen kinyújtottam 3 mm vékonyra.
Késsel hosszabb rudakat vágtam ki a tésztából.
A felvert tojással megkentem, és egyenletesen rászórtam a magokat.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 7- 8 perc alatt kisütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése