Hozzávalók:
4 személyre:
8 szelet sertésszűz, 8 szelet füstölt sonka, 2 db alma, vagy körte, bors, 2 evőkanál méz, 2 evőkanál balzsamecet, olaj.
Az almákat negyedekbe vágtam, a magházukat eltávolítottam , és serpenyőben megsütőttem őket a mézzel elkevert balzsamecetben kb. 5 perc alatt. A szüzeket kissé kiveregettem , borsoztam, becsomagoltam a sonkába , és serpenyőben , kevés olajon mindkét felét 5-5 percig sütőttem. Tálalásnál a húsra tettem az almákat ,és meglocsoltam a mézes balzsamecettel. Sós, fűszeres főtt burgonyát kínáltam mellé.
Ötlet: Nők Lapja Konyhája
4 személyre:
8 szelet sertésszűz, 8 szelet füstölt sonka, 2 db alma, vagy körte, bors, 2 evőkanál méz, 2 evőkanál balzsamecet, olaj.
Az almákat negyedekbe vágtam, a magházukat eltávolítottam , és serpenyőben megsütőttem őket a mézzel elkevert balzsamecetben kb. 5 perc alatt. A szüzeket kissé kiveregettem , borsoztam, becsomagoltam a sonkába , és serpenyőben , kevés olajon mindkét felét 5-5 percig sütőttem. Tálalásnál a húsra tettem az almákat ,és meglocsoltam a mézes balzsamecettel. Sós, fűszeres főtt burgonyát kínáltam mellé.
Ötlet: Nők Lapja Konyhája
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése