2012. január 21., szombat

Sonkába tekert sertészszűz

Hozzávalók:
 4 személyre:

   8 szelet sertésszűz, 8 szelet füstölt sonka, 2 db alma, vagy körte, bors, 2 evőkanál méz, 2 evőkanál balzsamecet, olaj.

  Az almákat negyedekbe vágtam, a magházukat eltávolítottam , és serpenyőben megsütőttem őket a mézzel elkevert balzsamecetben kb. 5 perc alatt. A szüzeket kissé kiveregettem , borsoztam, becsomagoltam a sonkába , és serpenyőben , kevés olajon mindkét felét 5-5 percig sütőttem. Tálalásnál a húsra tettem az almákat ,és meglocsoltam a mézes balzsamecettel. Sós, fűszeres főtt burgonyát kínáltam mellé.

  Ötlet: Nők Lapja Konyhája


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése