Hozzávalók:
7 tojásfehérje,csipet só, 10 dkg porcukor, 8 dkg finomliszt, 4 dkg olvasztott vaj, 10 dkg pirított, tört dió, 10 dkg aprított csoki, 20 dkg aszalt gyümölcs vegyesen / datolya, sárgabarack, áfonya, füge, narancshéj, citromhéj.
Elkészítés:
A tojásfehérjéket a csipetnyi sóval kemény habbá vertem. Az aszalványokat, a diót, csokit összekevertem a liszttel, porcukorral, majd óvatos mozdulatokkal a tojáshabhoz kevertem. Ehez az elegyhez kevertem az olvasztott vajat, végül egy sütőpappírral bélelt püspökkenyérformába öntöttem, és közepes hőfokon kb. 45 percig sütőttem.
Ötlet:Latsia, Szépségtár
7 tojásfehérje,csipet só, 10 dkg porcukor, 8 dkg finomliszt, 4 dkg olvasztott vaj, 10 dkg pirított, tört dió, 10 dkg aprított csoki, 20 dkg aszalt gyümölcs vegyesen / datolya, sárgabarack, áfonya, füge, narancshéj, citromhéj.
Elkészítés:
A tojásfehérjéket a csipetnyi sóval kemény habbá vertem. Az aszalványokat, a diót, csokit összekevertem a liszttel, porcukorral, majd óvatos mozdulatokkal a tojáshabhoz kevertem. Ehez az elegyhez kevertem az olvasztott vajat, végül egy sütőpappírral bélelt püspökkenyérformába öntöttem, és közepes hőfokon kb. 45 percig sütőttem.
Ötlet:Latsia, Szépségtár
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése