40 dkg málna, szeder vegyesen, 10 - 15 db babapiskóta, 1 nagy pohár natúr joghurt, 2 csomag zselatin fix, 2 dl tejszín, 1, 5 dkg Dia Wellness negyedannyi édesítő.
Elkészítése:
A málna, szeder háromnegyed részét kicsit összetörtem, és elkevertem a joghurttal,az édesítővel, és a 2 csomag zselatin fix-el.
A habtejszínt keményre felvertem, és a joghurtos massához kevertem.
Egy 26 cm-s tortaformát folpackkal kibéleltem, a megmaradt málnát, szedret az aljára helyeztem, és ráöntöttem a krémet. A tetejére raktam a babapiskótákat, majd a folpackot ráhajtottam, és a hűtőbe raktam dermedni. Másnapra az igazi, addigra a piskóta kellően megpuhul.
Ki lehet még díszíteni a tálalás előtt gyümölccsel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése