Hozzávalók:
a tésztához: 50 dkg omlós liszt, 12 dkg kristálycukor, 2 kiskanál sütőpor, 12 dkg vaj, 2 kávéskanál vanília aroma, 3 db tojás.
a töltelékhez: 25 dkg mascarpone, 20 dkg krémsajt, / én lidl-s goldessa light sajtkrémet használtam/
2 kávéskanál vanília aroma, 12 dkg porcukor, 2 db tojás.
a tetejére : 20 dkg áfonya.
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit robotgéppel összedolgoztam, majd sütőpapírral bélelt 26 cm- s tortaformába helyeztem a tészta 2/3 részét, a széleire is tettem.
A töltelék hozzávalóit összedolgoztam, és a tortaformában levő tésztára raktam.
Megszórtam áfonyával, és erre rácsipkedtem a megmaradt tészta részét.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt megsütöttem.
Forrás: Cookpad: Vass Orsolya receptje.
a tésztához: 50 dkg omlós liszt, 12 dkg kristálycukor, 2 kiskanál sütőpor, 12 dkg vaj, 2 kávéskanál vanília aroma, 3 db tojás.
a töltelékhez: 25 dkg mascarpone, 20 dkg krémsajt, / én lidl-s goldessa light sajtkrémet használtam/
2 kávéskanál vanília aroma, 12 dkg porcukor, 2 db tojás.
a tetejére : 20 dkg áfonya.
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit robotgéppel összedolgoztam, majd sütőpapírral bélelt 26 cm- s tortaformába helyeztem a tészta 2/3 részét, a széleire is tettem.
A töltelék hozzávalóit összedolgoztam, és a tortaformában levő tésztára raktam.
Megszórtam áfonyával, és erre rácsipkedtem a megmaradt tészta részét.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt megsütöttem.
Forrás: Cookpad: Vass Orsolya receptje.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése