Hozzávalók:
20 dkg liszt, 10 dkg puha vaj, 10 dkg nádcukor, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 2 tojássárgája,
10 dkg mogyoróvaj, 5 dkg mogyorókrém, 5 dkg fehér csokoládé aprítva / eredetileg 10 dkg
tejcsokoládé, de annyit teszünk bele és olyat amilyet akarunk./
Hozzávalók:
A lisztet, szódabikarbónát, cukrot összekevertem egy nagyobb tálban, majd rákanalaztam a mogyoróvajat, mogyorókrémet, beletettem a 2 tojássárgáját, és a vajat hozzáadva elkezdtem összedolgozni. Végül az aprított csokoládét is hozzágyúrtam.
A tésztából először 20 db golyót formáztam, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre tettem őket. A tenyeremmel mindet ellapítottam egy kicsit hogy korongokat kapjak.
Előmelegített sütőben 175 fokon kb. 15 perc alatt kisült az első adag, utána a maradék 10 db-t is kisütöttem.
Ötlet: Stahl.hu
20 dkg liszt, 10 dkg puha vaj, 10 dkg nádcukor, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 2 tojássárgája,
10 dkg mogyoróvaj, 5 dkg mogyorókrém, 5 dkg fehér csokoládé aprítva / eredetileg 10 dkg
tejcsokoládé, de annyit teszünk bele és olyat amilyet akarunk./
Hozzávalók:
A lisztet, szódabikarbónát, cukrot összekevertem egy nagyobb tálban, majd rákanalaztam a mogyoróvajat, mogyorókrémet, beletettem a 2 tojássárgáját, és a vajat hozzáadva elkezdtem összedolgozni. Végül az aprított csokoládét is hozzágyúrtam.
A tésztából először 20 db golyót formáztam, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre tettem őket. A tenyeremmel mindet ellapítottam egy kicsit hogy korongokat kapjak.
Előmelegített sütőben 175 fokon kb. 15 perc alatt kisült az első adag, utána a maradék 10 db-t is kisütöttem.
Ötlet: Stahl.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése