2015. augusztus 31., hétfő

Joghurtos - szedres kuglóf

Hozzávalók:

  22 dkg vaj + a formához,
  20 dkg porcukor + a tálaláshoz,
  3 tojás,
  1 dl natúr joghurt,
  fél csomag sütőpor,
  25 dkg finomliszt + a formához,
  15 dkg szeder.

Elkészítése:

  A puha vajat, a porcukorral habosra kevertem.
  Folyamatos keverés mellett hozzáadtam az egész tojásokat, és a joghurtot, majd a sütőporral elkevert lisztet is.
 Végül belekevertem a szedret.

 A kuglófformát kivajaztam, liszteztem, majd megtöltöttem a masszával.
 160 fokra előmelegített sütőben, 90 percig sütöttem.
  Mikor kihűlt porcukorral megszórtam.

Forrás:  Nők lapja konyha







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése