Hozzávalók:
5 tojás, 15 dkg porcukor, 1 mokkáskanál sütőpor, 1 citrom leve, 13 dkg finomliszt, 10 dkg olvasztott vaj, 6 db sárgabarack.
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjét kemény habbá vertem.
A tojássárgáját a porcukorral elkezdtem kikeverni, majd az olvasztott vajat hozzáöntöttem, és tovább kevertem.
Hozzáadtam a citromlevet, a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojáshabot kevertem hozzá.
Sütőpapírral kibélelt, 20 x 30 cm -s tepsibe öntöttem a masszát, a tetejére hámozott, darabolt sárgabarackot tettem.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 35 perc alatt sült meg.
5 tojás, 15 dkg porcukor, 1 mokkáskanál sütőpor, 1 citrom leve, 13 dkg finomliszt, 10 dkg olvasztott vaj, 6 db sárgabarack.
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztottam, a fehérjét kemény habbá vertem.
A tojássárgáját a porcukorral elkezdtem kikeverni, majd az olvasztott vajat hozzáöntöttem, és tovább kevertem.
Hozzáadtam a citromlevet, a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojáshabot kevertem hozzá.
Sütőpapírral kibélelt, 20 x 30 cm -s tepsibe öntöttem a masszát, a tetejére hámozott, darabolt sárgabarackot tettem.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 35 perc alatt sült meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése