Hozzávalók:
25 dkg darált mák, fél kávéskanál szódabikarbona, 5 dkg xilit, 2 tojás, fél pohár víz, szilvalekvár.
Elkészítése:
A darált mákot egy tálba öntöttem, hozzáadtam a 2 tojást, szódabikarbonátot, xilitet, vizet.
Sűrű krémes állagúra kevertem.
Sütőpapírral kibéleltem egy 22 x 30 cm-s tepsit, és beleöntöttem a massza felét.
A tetszőleges mennyiségű szilvalekvárt rápötyögtettem, majd a tészta másik felével beborítottam.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. fél óra alatt megsütöttem.
Forrás: www.elmirapaleokonyhaja.blogspot.hu
25 dkg darált mák, fél kávéskanál szódabikarbona, 5 dkg xilit, 2 tojás, fél pohár víz, szilvalekvár.
Elkészítése:
A darált mákot egy tálba öntöttem, hozzáadtam a 2 tojást, szódabikarbonátot, xilitet, vizet.
Sűrű krémes állagúra kevertem.
Sütőpapírral kibéleltem egy 22 x 30 cm-s tepsit, és beleöntöttem a massza felét.
A tetszőleges mennyiségű szilvalekvárt rápötyögtettem, majd a tészta másik felével beborítottam.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. fél óra alatt megsütöttem.
Forrás: www.elmirapaleokonyhaja.blogspot.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése